18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Π. Πολάκης: Κάποιοι υποψήφιοι αύριο θα μετρήσουν ρουσφέτια, εκβιασμούς, κουμπαριές, υποχρεώσεις. Εγώ θα μετρήσω αναγνώριση

Ημερομηνία:

Μήνυμα για τη σημερινή εκλογική μάχη έστειλε ο Παύλος Πολάκης καλώντας του πολίτες να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε όμως και στον “βρώμικο πόλεμο” από οικονομικούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους για τα οποία, όπως είπε, θα μιλήσει από Δευτέρα.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Μήνυμα για τη σημερινή εκλογική μάχη έστειλε ο Παύλος Πολάκης καλώντας του πολίτες να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε όμως και στον “βρώμικο πόλεμο” από οικονομικούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους για τα οποία, όπως είπε, θα μιλήσει από Δευτέρα.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

Στις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτέμβρη σας καλώ να στηρίξετε μαζικά και αποφασιστικά το ΣΥΡΙΖΑ.

-Γιατί χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο.

-Γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και μπορεί να αλλάξει το κράτος ,να χτυπήσει τη διαφθορά ,τη διαπλοκή, τα βρώμικα ΜΜΕ, τη φοροδιαφυγή, τις πελατειακές σχέσεις, που έκτισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα σαράντα χρόνια.

-Γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και μπορεί να στηρίξει μια ανασυγκρότηση της οικονομίας ,στην πρωτογενή παραγωγή, στη μεταποίηση, στο τουρισμό, στην ενέργεια, με μοχλό την τοπική αυτοδιοίκηση, αξιοποιώντας τα κονδύλια της νέας συμφωνίας προς όφελος των πολλών και όχι δέκα μεγαλοεργολάβων.

Γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει ούτε είναι στις λίστες και τα σκάνδαλα της διαπλοκής και μπορεί μαζί με το λαό να ξεμπερδέψει από τη σαπίλα του παλιού καθεστώτος και να φτιάξει την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της ανάπτυξης για μας και τα παιδιά μας

ΥΓ. Από Δευτέρα θα πω πολλά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα για το βρώμικο πόλεμο που δέχθηκα αυτό το διάστημα από συγκεκριμένους τοπικούς, οικονομικούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους με ονόματα και διευθύνσεις.

Έτσι κι αλλιώς ο λαός θα αποφασίσει ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν και θα τον κυβερνήσουν και όχι τα κατευθυνόμενα και πληρωμένα παπαγαλάκια.

Κάποιοι υποψήφιοι αύριο θα μετρήσουν ρουσφέτια, εκβιασμούς, ταξίματα, κουμπαριές, υποχρεώσεις. Εγώ θα μετρήσω αναγνώριση της προσπάθειας και του έργου των τελευταίων χρόνων….και ο νοών νοείτω …

12009821_1657229734520501_5531142918480020708_n

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ