14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Π. Πολάκης: “Ότι έγραψα ισχύει μέχρι κεραίας”

Ημερομηνία:

Μέχρι το Νοσοκομείο Σωτηρία πήγε ο Παύλος Πολάκης για να αποδείξει στον κ. Τασούλα, Αντιπρόεδρο της Βουλής, ότι δεν έλεγε ψέμματα και ότι πράγματι, ενώ υπάρχουν 50 κρεβάτια ΜΕΘ δε λειτουργούν ούτε τα μισά.

Στην ανάρτησή του σημειώνει:

Επειδή εγώ ο,τι λέω το κάνω !

Κύριε Τασούλα για σας !!

Ο,τι έγραψα ισχύει μέχρι κεραίας! Μίλησα με γιατρους (που ορισμένοι ήρθαν και χτες με μετακίνηση) και τα επιβεβαίωσαν !

ΥΓ .Ααα και να μην το ξεχάσω ,Κυριακο Μητσοτακη ΔΙΩΞΕ το διοικητή,όπως είπες το μεσημέρι,πως θα κάνεις αν λέει ψέμματα .ΛΕΕΙ!!

Υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή την κατάσταση στο νοσοκομείο Σωτηρία και τη διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, είχε καταγγείλει τον Κ. Τασούλα πως είπε ψέματα.

Δείτε αναλυτικά:

ΚΥΡΙΕ Τασουλα ,σας λέω ΕΥΘΕΩΣ ΨΕΥΤΗ για αυτά που είπατε στη Βουλή πριν λίγο!!
Η σημερινή κατάσταση στο Σωτηρία είναι η εξης και ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ:
Ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 38 κρεββατια ΜΕΘ-ΜΑΦ ,κατανεμημένα σε τρεις μονάδες (18 παραπάνω από αυτά που παραλάβαμε από εσάς το 2015):
-ΜΕΘ-Πανεπ Πνευμον(Διευθυντρια κυρία Κουτσούκος):12 κρεββατια ,γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ
-ΜΑΦ Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας(ΚΑΑ):16 κρεββατια ,γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ
-ΜΕΘ Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (ΚΑΑ) 10 κρεββατια γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ.
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!
Η Βουλή έφτιαξε 50 κρεβάτια με χρήματα του προϋπολογισμού της, δηλαδή του Ελληνικού λαου ! Κατανεμημένα σε 4 υπομονάδες ,δυο των 12 κρεββατιων και 2 των 13 κρεββατιων .
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ,μέχρι χθες το βράδυ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ η μια υπομοναδα (η ΜΕΘ2) με 12 κρεββατια ,στελεχωμένη ΜΟΝΟ από μετακινήσεις προσωπικου και που και αυτά τα κρεββατια είναι γεμάτα με ασθενείς κοβιντ!!!!!!
Σήμερα μαθαίνω προσπαθείτε να ανοίξει άλλη μια υπομοναδα(η ΜΕΘ1 ) ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ,
Άρα λέτε ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,όταν από την έδρα του προέδρου της Βουλης λέτε ανερυθριαστα πως είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και τα πενήντα κρεββατια!!!!
Δεν καλύπτεται με ΨΕΥΔΗ ,η διαχειριστική σας ανεπάρκεια ΚΑΙ στο υγειονομικό σκέλος της διαχείρισης της Πανδημιας!!!
ΥΓ .Η επιβεβαίωση ήρθε και από εργαζόμενη στις μονάδες αυτές στην ανάρτηση που έκανα .Την προσθέτω ως φωτογραφία !

Στην απάντησή του μέσα από τη Βουλή ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, είπε για τις νέες ΜΕΘ, από δωρεά της Βουλής.

«Δέχθηκα ανελέητη επίθεση από κ. Πολάκη. Στην εποχή μας είναι δύσκολο να λες ανερυθρίαστα αλήθειες» τόνισε και συμπλήρωσε πως «πήρα επιστολή από διοικητή νοσοκομείου Σωτηρία που λέει για δηλώσεις Πολάκη: σας γνωρίζουμε ότι οι λειτουργικές κλίνες ΜΕΘ έχουν: 12 κλίνες, πανεπιστημιακής πνευμονολογικές που νοσηλεύονται 11 ασθενείς, 8 κλίνες ΚΚΑ νοσηλεύονται 7 ασθενείς. 9 κλίνες Μονάδες Αυξημένης Φρονίδας, νοσηλεύονται 7 και 50 κλίνες της πολυδύναμης ΜΕΘ που νοσηλεύονται 15. Το καταθέτω στα πρακτικά» κατέληξε ο κ. Τασούλας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ