25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Π. Πολακης: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ΜΑΚΡΑΝ ο μεγαλύτερος ΨΕΥΤΗΣ και ΜΠΑΤΑΚΤΣΗΣ της ελληνικής πολιτικής ιστορίας των τελευταίων 100 ετών!”

Ημερομηνία:

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ΜΑΚΡΑΝ ο μεγαλύτερος ΨΕΥΤΗΣ και ΜΠΑΤΑΚΤΣΗΣ της ελληνικής πολιτικής ιστορίας των τελευταίων 100 ετών!”. Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης.

Και συνεχιζει:

Όταν ανέλαβε το 2016, η ΝΔ όφειλε 204εκ. ευρώ (192εκ. στις τράπεζες + 7εκ. σε προμηθευτές + 5εκ. σε ενοίκια για τα γραφεία του κόμματος) και παραμύθιαζε τους ψηφοφόρους με “επιτελικά” σχέδια οικονομικής εξυγίανσης κι άλλες τέτοιες βαρύγδουπες αερολογίες (φωτό 1 -2-3-4).

Σήμερα, μετά από 5 χρόνια, η ΝΔ χρωστάει 354εκ. ευρώ, δηλαδή 150εκ. περισσότερα! Κάθε χρόνο προστίθενται επιπλέον 30εκ. στα φέσια της ΝΔ!! Τα τραπεζικά της δάνεια από 192εκ. εκτοξεύθηκαν στα 343εκ. (να γιατί έδωσε ασυλία στις διοικήσεις των τραπεζών) και το “κανόνι” στους προμηθευτές έφτασε σχεδόν τα 11εκ. ευρώ (φωτό 5).Σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση θα τον είχαν διώξει με τις κλωτσιές! Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι πολίτες με τους αγώνες και την ψήφο τους, γιατί δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!
ΥΓ: Για να καταλάβετε τι σημαίνει χρηστή διοίκηση (η οποία πάντα ξεκινάει με τα του οίκου σου) και γιατί ο Σύριζα τους ΕΧΕΙ, πάρτε και τον Ισολογισμό του Σύριζα με ΜΗΔΕΝ τραπεζικό δανεισμό ,χρέη σε προμηθευτες 50.000 ευρώ και ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ χρήσης 2 εκατομ ευρώ!(φωτό 6)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ