15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μ. Βολουδάκης για επανακατάληψη στο Λόφο Καστέλι: Μπορεί να έχουν γίνει λάθη από πολλές πλευρές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να καταλυθεί η νομιμότητα

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων της Νεας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης παίρνει θέση σχετικά με την επανακατάληψη του κτιρίου της Μεραρχίας στο Λόφο Καστέλι απο τη συλλογικότητα Rosa Nera:

Σε μια συντεταγμένη πολιτεία είναι αδιανόητο να γίνονται καταλήψεις, είτε δημόσιων είτε ιδιωτικών χώρων!

Μπορεί να έχουν γίνει λάθη από πολλές πλευρές, και από τους άμεσα εμπλεκομένους, στην υπόθεση των κτηρίων του Πολυτεχνείου στο λόφο Καστέλι στα Χανιά.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να καταλυθεί σταδιακά η νομιμότητα. Ούτε μπορεί η όποια «συλλογικότητα» να επιβάλλει όρους στην τοπική κοινωνία και τους φορείς της.
Αν μπούμε στον ολισθηρό αυτό δρόμο, στο τέλος οι νόμοι της δημοκρατίας υποκαθίστανται από το νόμο της ζούγκλας.

Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, κατά το μέτρο που αναλογούν στον καθένα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ