17.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Π. Σημανδηράκης για κρι-κρι Δημοτικού Κήπου: Βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Με δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης είπε τα εξής για το πού βρίσκονται τα κρητικά αγρίμια του Δημοτικού Κήπου Χανίων είπε αρχικά για τη μεταφορά των ζώων ότι “υλοποιουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων”.

Στη συνέχεια, διευκρινίζοντας τι έχει συμβεί με τα ζώα και γιατί 6 μέρες μετά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο Αττικό Πάρκο είπε ότι:

“κατόπιν υποδειξης του Δασαρχείου και όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών,  αποφασίστηκε ότι το καταλληλότερο και μόνο πιστοποιημένο κέντρο είναι το Αττικό Πάρκο όσον αφορά τους αίγαγρους και η ΜΚΟ Ανιμα για τα πτηνά, για να εξασφαλιστεί η ευζωία τους”. Όμως, «η μεταφορά στο Αττικό Πάρκο έχει ως προϋπόθεση τον ιατρικό έλεγχο των ζώων. Μας έχουν ζητήσει κάποια έγγραφα. Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, τα ζώα μεταφέρθηκαν προσωρινά σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Ρέθυμνο μέχρι να λάβουμε την τελική έγκριση για την μεταφορά τους στο Αττικό Πάρκο».

Υπενθυμίζουμε ότι μερίδα συμπολιτών μας αντιδρά έντονα στη μεταφορά των ζώων. Μάλιστα με εξώδικο το οποίο συνυπογράφουν πάνω από 300 άνθρωποι ζητούν απαντήσεις και την παράθεση εγγράφων για το τι ακριβώς εχει συμβεί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...