25.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Ρέθυμνο: Για τρίτη φορά αναβολή στη δίκη του πρώην αντιπροέδρου του ΣΑΟΡ για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του 46χρονου πρώην αντιπροέδρου του ΣΑΟΡ και του 28χρονου του συνεργού του που κατηγορούνται για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου,στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζυμβρακάκη,στις 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Το αποτέλεσμα της πράξης τους είχε ως συνέπεια να προκληθούν στα γραφεία του κόμματος σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και να κινδυνεύσουν οι ένοικοι του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας της οδού Ζυμβρακάκη.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια Χανίων όπου επρόκειτο να γίνει η δίκη,από τις φυλακές όπου κρατείται καθώς του έχουν επιβληθεί 25 έτη κάθειρξη για την απαγωγή Λεμπιδάκη στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και ο συνεργός του επίσης εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα.Ωστόσο οι δυο κατηγορούμενοι υπέβαλαν αίτημα για αναβολή της δίκης,το οποίο έγινε δεκτό

Οι μάρτυρες που είχαν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση,μεταξύ αυτών ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου και το μέλος της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Αυγενάκης,δεν έκρυψαν την δυσφορία τους για το γεγονός ότι η δίκη αναβλήθηκε για τρίτη φορά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...