14.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Ρέθυμνο: Δύσκολες ώρες για την “CRETAN LINES” – Λιγοστεύουν τα χρήματα στα ταμεία της

Ημερομηνία:

Νέο σήμα κινδύνου φαίνεται πως εκπέμπει το τελευταίο διάστημα η ναυτιλιακή εταιρία του Ρεθύμνου, καθώς τα χρήματα στα ταμεία της, αντί να αυξάνονται, λιγοστεύουν δραματικά μέρα με την ημέρα. Ωστόσο, η διοίκηση της “CRETAN LINES” βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες, σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης της ζημιάς στο πλοίο “ΕΛΛΗ”, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα και σήμερα το τι μέλλει γενέσθαι με τα οκτώ μέλη του πληρώματος που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στο πλοίο.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες, η διοίκηση της “CRETAN LINES” βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης που θα λάβει από την ασφαλιστική εταιρία σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης της ζημιάς στο πλοίο “ΕΛΛΗ”.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκθεση της ασφαλιστικής εταιρίας δεν αποκλείεται να σταλεί στη διοίκηση του ναυτιλιακού συνεταιρισμού ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα και έτσι αμέσως μετά, στο πλοίο -που βρίσκεται ήδη στη Δραπετσώνα- θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης στη κύρια μηχανή. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής η διοίκηση είναι εάν η ασφαλιστική θα καλύψει το σύνολο της ζημιάς, ή μόνο ένα μέρος της.  Πάντως το ζητούμενο για την “CRETAN LINES” είναι να αποκατασταθεί έγκαιρα η βλάβη στο “ΕΛΛΗ”, ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσει και πάλι τα δρομολόγια στη γραμμή του Ρεθύμνου.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της “CRETAN LINES” βρίσκεται εν αναμονή και της απόφασης που θα εκδώσει το δικαστήριο όταν θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οκτώ συνολικά εργαζόμενοι του “ΕΛΛΗ”, οι οποίοι μέσω της δικαστικής οδού, διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Τα άτομα αυτά -σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους- δεν δέχτηκαν να αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα και ως εκ τούτου συνεχίζοντας την επίσχεση εργασίας που είχαν ξεκινήσει, την ίδια στιγμή που και οι οκτώ, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν λάβει ένα μέρος από τα χρήματα που τους οφείλει η ναυτιλιακή εταιρία.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η διοίκηση της “CRETAN LINES” φαίνεται να μην είναι καθόλου ευχαριστημένη από την οικονομική ανταπόκριση των πολιτών, καθώς μέρα με την ημέρα τα χρήματα στα ταμεία της αντί να αυξάνονται λιγοστεύουν δραματικά!!

neatv.gr – Στέλλα Μαθιουδάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...