Ακόμη ένας θάνατος από τρακτέρ.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης, 59 ετών, σε χωριό κοντά στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του όταν το τρακτέρ του “έμεινε” από πετρέλαιο.
Ο ίδιος, επιχείρησε να κάνει εξαέρωση στο όχημα το οποίο είχε σταματήσει σε κατηφόρα το οποίο και κύλησε με τραγικό αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για τον 59χρονο ήταν ήδη αργά.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.