19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μηνυτήρια αναφορά κατά πάντων για το θάνατο του 3χρονου παιδιού

Ημερομηνία:

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από το χαμό του 3χρονου Ντένις στο Ρέθυμνο και το πρωί οι γονείς του, κατέθεσαν στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας απαντήσεις και σαφείς εξηγήσεις για τους λόγους που σήμερα ο γιός τους δεν βρίσκεται στη ζωή.
  Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, καθώς ζητάτε η πλήρης διαλεύκανση των αιτιών του θανάτου του μικρού.
Αναλυτικότερα, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν  χθες το πρωί οι χαροκαμένοι γονείς του 3χρονου Ντένις από το Ρέθυμνο προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου σχετικά με τον απρόσμενο θάνατο του μονάκριβου γιου τους.
Ο ξανθός άγγελος, που δεν πρόλαβε να γευτεί τις χαρές της ζωής, έσβησε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο μικρός -που από τις αρχές τις εβδομάδας παρουσίαζε σημάδια αδιαθεσίας- είχε μεταφερθεί τόσο στο νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και σε ιδιώτη γιατρό, χωρίς ωστόσο κανείς να διαγνώσει από τι ακριβώς έπασχε ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα το πρόβλημά του. Τώρα αυτό που ζητούν οι γονείς, είναι απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματά τους, καθώς ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουν την αιτία που οδήγησε το παιδί τους στον τάφο.
Στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η οικογένεια του άτυχου Ντένις, καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό του παιδιού, αλλά και το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας από την πρώτη στιγμή που ο μικρός εμφάνισε σημάδια αδιαθεσίας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του. Άλλωστε, ο Ντένις πέρα από τελευταίο διήμερο της σύντομης ζωής του που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε μεταφερθεί και νωρίτερα, όμως οι γιατροί δεν είχαν διακρίνει κάτι το ανησυχητικό, με αποτέλεσμα να επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του…
Σε ότι αφορά στην ιατροδικαστική εξέταση, δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατόν να ρίξει φως στην υπόθεση, αφού δεν υπάρχει σαφές συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του, με αποτέλεσμα να ζητηθούν περαιτέρω τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, την επίσπευση των οποίων θα ζητήσει ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση στο πλαίσιο της έρευνας που μόλις ξεκίνησε.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...