15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρουβάς για Λιγνάδη: Τον θαυμάζω και τον αγαπώ – «Κόλαση» αυτό που βίωνε, συμπάσχω μαζί του

Ημερομηνία:

Ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στο Mega, δηλώνοντας τον θαυμασμό και την αγάπη του για αυτόν, ενώ έκανε λόγο για μια “κόλαση” που βίωνε ο υπόδικος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσθέτοντας πως “συμπάσχει” μαζί του.

Αναλυτικά ο Σάκης Ρούβας είπε:

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις…

Βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και λυπη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι. Δηλαδή, όπως τους ναρκομανείς που είναι εξαρτημένοι από ουσίες τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο, νομίζω πως κι αυτό είναι μια παθολογία που κι αυτή χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποιας βοήθειας. Νομίζω ότι αυτή πρέπει να ειναι η αντιμετώπιση που έχουν. Και επίσης να προστατεύουμε ανθρωπους που μπορει να πέσουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Πρεπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Και τους ανθρωπους που μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών και τους ανθρώπους που πάσχουν.

Συμπάσχω και λυπάμαι γι’ αυτό που του συμβαίνει.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Nf3CqDY-ZdE”]

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ