15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ρωσία: Ποιες είναι οι «Αδελφές της Νίκης» που βρίσκονται στο πλευρό των στρατιωτών | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Είναι οι «Αδελφές του Θριάμβου», εμφανίζονται με στολές νοσοκόμας με το σύμβολο «Ζ», που χρησιμοποιούν οι ρωσικές δυνάμεις που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και αποστολή τους είναι να τονώσουν το ηθικό των Ρώσων στρατιωτών. Ο λόγος για τα νεαρά κορίτσια που συμμετέχουν στο ρωσικό πατριωτικό κίνημα με τον δικό τους τρόπο, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail.

Μεταξύ αυτών η Ντάρια Πουγκατσιόβα και η Βαλέρια Βορομπίροβα, φοιτήτριες της ιατρικής και την Αναστάζια Μίγκαλ, που σπουδάζει νομική. Η Αναστάζια είναι παράλληλα πρωταθλήτρια στη δισκοβολία. «Τα τελευταία έξι χρόνια έχω κερδίσει 54 μετάλλια. Είναι ήδη πολλά, αλλά με περιμένουν ακόμα πολλές νίκες», λέει η Αναστάζια.

Φωτογραφήθηκαν στην περιοχή του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο Instagram. Βρέθηκαν εκεί για να προσφέρουν πασχαλινά τσουρέκια στους Ρώσους στρατιώτες, τις μέρες του Πάσχα.

Κάποια από τα κορίτσια που πήγαν στο Λουχάνσκ είναι «σύζυγοι και φίλες» Ρώσων στρατιωτών που πολεμούν στην Ουκρανία, όπως αναφέρουν οι ίδιες στα social media.

Η Αλιόνα Μπόικο, η οποία έχει 30.000 ακόλουθους στο TikTok και στο Instagram στέλνει το δικό της μήνυμα στρατιώτες: «Είναι σημαντικό να μην τα παρατήσετε, να είστε πιο δυνατοί παρά τις δυσκολίες. Οι δύσκολες μέρες θα περάσουν και αργά ή γρήγορα όλα θα είναι και πάλι ωραία».

Η Βιολέτα Μοσκαλένκο, 19 χρόνων,είναι μοντέλο και έχει 3.000 ακόλουθους στο Instagram. Μαζί της ήταν ντυμένη νοσοκόμα η Μαρία Οκορόκοβα, που συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς και η Αναστάζια Τσεπούροβα, ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες, αλλά και τα βίντεο που γύρισαν στο Λουχάνσκ ανέβηκαν στους λογαριασμούς των κοριτσιών στα social media και κάνουν τον γύρο του κόσμου.

"google ad"

 

topontiki.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...