19.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Σάκης Ρουβάς για Κασσιανή Λειψάκη: “Τι τεράστιο λάθος έκανα που σε άφησα και πήγες στην ομάδα του Κωστή” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η εμφάνισή της στο τρίτο knockout και τα σχόλια των κριτών μας δίνουν μία γεύση τελικού.

Πρέπει να θυμόμαστε το όνομά της γιατί στα live του Voice η Κασσιανή Λειψάκη θα μας απασχολήσει. Οι φωνητικές της ικανότητες θα την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στον τελικό. Η παίκτρια του Κωστή Μαραβέγια τραγούδησε ”Someone like You” κι έκανε τους υπόλοιπους τρεις κριτές να αναρωτιόνται γιατί δεν βρίσκεται στην ομάδα τους.

Ο Σάκης Ρουβάς φύσηξε, ξεφύσηξε και είπε: Τι τεράστιο λάθος έκανα που σε άφησα και πήγες στην ομάδα του Κωστή. Ήσουν εξαιρετική και το μετανιώνω πάρα πολύ.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6B8ftzTdMu8″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=YxwXRBizHDI”]

Η Έλενα Παπαρίζου πήρε το λόγο και δήλωσε: ”Άμα θέλετε πείτε και κακία αλλά εγώ αν ήμουν Κωστής θα πήγαινα με την Κασσιανή. Θέλω να το πω αυτό. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ζητώ συγγνώμη αλλά πιστεύω πως είναι από τα κορίτσια που πρέπει να είναι στους finalists κι ας μην είναι στην ομάδα μου. Και θέλω να κερδίσει η δική μου ομάδα, αλλά τι να κάνουμε.”

Ο Πάνος Μουζουράκης ευχήθηκε να μην την κρατήσει ο Κωστής για να την πάρει στην ομάδα του ώστε να μην την αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στα lives.

Η Κασσιανή παραμένει teamKostis και πάει τρέχοντας για τελικό.

ladylike.gr
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ