16.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Σάρωσε πανελλαδικά η ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ με 75 μετάλλια παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης | Φωτός

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Τεχνικής Κολύμβησης Ναυτικού Ομίλου Χανίων με επιστολή του αναφέρεται στις πολύ μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε η ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που γινόταν οι προπονήσεις.

Αναφέρει ο Σύλλογος:

«Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, ακόμα και με αντίξοες συνθήκες μπορείς να θριαμβεύσεις.» Με αυτές τις λίγες λέξεις θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τι πέτυχε η ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Η λειτουργία της πενηντάρας πισίνας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα φέτος αποτυπώθηκε απευθείας στον πίνακα των αποτελεσμάτων. Με τις ελάχιστες διαδρομές που παρέχονται στο τμήμα και ουσιαστικά με στοιβαγμένους τουλάχιστον 20 αθλητές ανά διαδρομή,  κατάφεραν να γίνουν για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαία και η επίσημη αναφορά του κ. Ηλία Ξιάρχου μέλους του Δ.Σ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της CMAS, ότι η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη προπονείται σε πολύ κακές συνθήκες, αλλά καταφέρνει να επιβάλλεται αγωνιστικά στις πισίνες, όπως αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα.

 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 36 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

2ος ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2ος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΟΚΤΩ (8) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΡΕΚΟΡ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΚΥΤΑΛΕΣ

13 χρυσά
2 ασημένια
3 χάλκινα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ

16 χρυσά
18 ασημένια
23 χάλκινα

Συνολικά
29 χρυσά
20 ασημένια
26 χάλκινα

"google ad"

Σύνολο 75 μετάλλια

Εμείς σαν γονείς θέλουμε να εστιάσουμε εκτός από τις ατομικές επιτυχίες και στον θρίαμβο της ομάδας μας, στις σκυτάλες που εντυπωσίασαν ακόμα και αυτούς που παρακολούθησαν για πρώτη φορά αγώνες.

Ο Ηλίας Καλαμαρίδης έχει καταφέρει μαζί με την Κατερίνα Καλαμαρίδη και τον Αντώνη Τσουρουνάκη μέσα από ένα ατομικό άθλημα να αναδειχθεί η ομαδικότητα. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό όταν τα παιδιά μας πετυχαίνουν καλύτερους χρόνους στις σκυτάλες από ότι στα ατομικά τους αθλήματα. Αυτό αποδεικνύει τα μηνύματα που έχουν καταφέρει να περάσουν στους αθλητές οι προπονητές τους και τελικά πόσο σημαντικά συμβάλουν στην διαμόρφωση ακέραιων και προσγειωμένων χαρακτήρων.

Η ίση αντιμετώπιση των αθλητών και οι ίσες ευκαιρίες για όλους καταφέρνουν να κάνουν την ομάδα συμπαγή και να δίνουν την δυνατότητα διάκρισης σε πολλούς και όχι σε μεμονωμένους, αφού άλλωστε ο αθλητισμός δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός. Εξίσου σημαντικό είναι ότι είμαστε αμιγώς Χανιώτικη ομάδα, σε αντίθεση με μεγάλά αθηναϊκά σωματεία που έχουν πλαισιωθεί με επώνυμους αθλητές από την περιφέρεια, προκειμένου να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Εμείς θέλουμε να πούμε στους προπονητές μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ   που κάνουν περήφανα τα Χανιά, τα παιδιά μας και εμάς.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Τεχνικής Κολύμβησης Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Πρόεδρος                                                                                                       Η Γενική Γραμματέας

Γιάννης Χίνος                                                                                                    Κέλλυ Μπουλταδάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ