29.3 C
Chania
Δευτέρα, 8 Ιουνίου, 2026

Σγουρίδης: Αυξήσαμε το εισιτήριο στο 1,40 για «πρακτικούς λόγους»

Ημερομηνία:

«Θέλαμε η αύξηση στα εισιτήρια να είναι στο 1,30 αλλά το μισό δεν γινόταν να είναι 0,65 και το πήγαμε 1,40» τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης, προσθέτοντας ότι η επιπλέον αύξηση έγινε για «πρακτικούς, όχι οικονομικούς λόγους»

Μιλώντας στο Mega ο υφυπουργός μεταφορών υποστήριξε επίσης ότι το 1,40 είναι ακριβό εισιτήριο όταν κάποιος μετακινείται από το Σύνταγμα στην Ομόνοια αλλά δεν είναι ακριβό όταν η μετακίνηση γίνεται από το Σύνταγμα στην Κηφισιά.

Εκτίμησε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί ένα από τα πλέον θετικά μέτρα και θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη. «Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών είναι σοβαροί όλοι. Εκείνο που θέλω να μείνει είναι ότι μέσα στα αρνητικά είναι και ένα θετικό. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα δώσει δικαιοσύνη, καθώς τα ελλείμματα αυτών των οργανισμών τα πληρώνουν όλοι. Η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγή θα ωφελήσει όλους», τόνισε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=i_Guuj8UkWQ”]

thepressproject.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατηγική συνεργασία ΙΤΕ και Πανεπιστημίων Κρήτης για το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο

Στρατηγική συνεργασία ΙΤΕ με Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΜΕΠΑ και Πολυτεχνείο Κρήτης για το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο. Υπογραφή συμβάσεων για ενίσχυση καινοτομίας.

Έβαλαν πρόστιμο 270.000 ευρώ σε 55χρονο επειδή άφησε 9 γατάκια – «Εγώ τόσα πήρα ολόκληρη τη ζωή μου που δούλευα»

Πρόστιμο 270.000 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν 55χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εγκατέλειψε...

Ντοκιμαντέρ: Οι εξτρεμιστές του Ισραήλ που σπρώχνουν την περιοχή στο Χάος

Η πολιτική και κοινωνική γεωγραφία του Κράτους του Ισραήλ...

Αλβανία: Προειδοποίηση της ΕΕ για το πρότζεκτ Κούσνερ – “Ενδέχεται να επηρεάσει την ένταξή σας”

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προειδοποίησε την Αλβανία να αποφύγει ενέργειες...