23.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Σερβία: 12χρονοι έκαψαν ζωντανό άστεγο

Ημερομηνία:

Τρία 12χρονα αγόρια έκαψαν ζωντανό έναν 52χρονο άστεγο την ώρα που κοιμόταν, στην πόλη Νόβι Σαντ, της βόρειας Σερβίας.

Τα τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας 12 χρόνων, έβαλαν φωτιά σε ένα χαρτόνι που βρισκόταν κάτω από το στρώμα στο οποίο κοιμόταν ο άστεγος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στα ρούχα και το σώμα του 52χρονου, προκαλώντας τουσοβαρά εγκαύματα.

Ο D.T, τα αρχικά του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.

Η αστυνομία ανέκρινε τα τρία παιδιά, παρουσία των γονιών τους, ωστόσο, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Σερβίας, δεν μπορούν να ασκηθούν διώξεις για διάπραξη εγκλημάτων σε ανηλίκους κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...