14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Σε Κινέζικη ιστοσελίδα με 200 εκ. επισκέψεις θα διαφημίζεται η Περιφέρεια Κρήτης

Ημερομηνία:

Συνάντηση Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τον Κινέζο υφυπουργό Τύπου

Διαβεβαιώσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας των Κινέζων τουριστών στην Κρήτη, έδωσε το πρωί στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Υφυπουργός Τύπου της Κίνας, κ. Huang Youyi. Παράλληλα του επεσήμανε ότι η Κρήτη και ο πολιτισμός της, θα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Κινεζικής κυβέρνησης, που έχει ημερήσια επισκεψιμότητα 200 εκατομμυρίων αναγνωστών.

Ο κ. Huang Youyi, ηγήθηκε εξαμελούς αποστολής, που πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη στο νησί, και η οποία φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Κινεζική αποστολή, ξεναγήθηκε το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Huang Youyi- μέσω του Διπλωματικού Ακόλουθου της Πρεσβείας της Κίνας- εξέφρασε το θαυμασμό του για τον πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο της Κρήτης, τονίζοντας την ανάγκη διάδοσής του σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Η επίσκεψη της Κινεζικής αποστολής, στόχο είχε την ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας στον τομέα της έκδοσης και του τύπου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Huang Youyi, είναι συν τοις άλλοις αντιπρόεδρος και αρχισυντάκτης του διεθνούς εκδοτικού οίκου της Κίνας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ