15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σε κινητοποίηση προχώρησαν οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου για τη δημιουργία κυνοκομείου: “Το Ακρωτήρι να πάψει επιτέλους να γίνεται χώρος μόνο για οχλούσες δράσεις”

Ημερομηνία:

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν χθες το βράδυ κάτοικοι και οι Φορείς του Ακρωτηρίου -Τοπικά Συμβούλια, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία στην Πλατεία των Καθιανών, με αφορμή την πρόθεση του Δήμου Χανίων να εγκαταστήσει “Κυνοκομείο” δίπλα στο Γυμναστήριο και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Μάλιστα εκδόθηκε και το παρακάτω ψήφισμα με το οποίο ζητούν από την Δημοτική Αρχή “να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της και έτσι ένα σοβαρό λάθος δικό της να αποφύγει αλλά και το Ακρωτήρι να πάψει επιτέλους να γίνεται χώρος μόνο για οχλούσες δράσεις.”

Το ψήφισμα

Εμείς, οι κάτοικοι και οι φορείς του Ακρωτηρίου, που σήμερα Πέμπτη 3/6/21 συγκεντρωθήκαμε στα Καθιανά και με αφορμή την πρόθεση του Δήμου να εγκαταστήσει ‘’ Κυνοκομείο’’ δίπλα στο Γυμναστήριο και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω :

Επιμένουμε στις δύο τελευταίες ομόφωνες αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Κουνουπιδιανών και απαιτούμε να ληφθούν επι τέλους υπόψη από τη Δημοτική Αρχή.

Θεωρούμε ότι μετά τις υπάρχουσες οχλούσες δράσεις (αεροδρόμειο- Αμερικανικές Βάσεις – Ναύσταθμος Μαράθι – Π. Βολής-σκουπίδια- δεξαμενές καυσίμων-λατομία-βιολογικός) ούτε σκέψη δεν μπορεί να γίνει για εγκατάσταση Kυνοκομείου στο Ακρωτήρι

Ως εκ τούτου καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της και έτσι ένα σοβαρό λάθος δικό της να αποφύγει αλλά και το Ακρωτήρι να πάψει επιτέλους να γίνεται χώρος μόνο για οχλούσες δράσεις.

Η υγεία και ποιότητα ζωής των κατοίκων έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν φροντίζει για τον περιορισμό του προβλήματος αλλά απεναντίας :επιμένει να φέρει το Kυνοκομείο στο κέντρο του Ακρωτηρίου

Η επίθεση στο Ακρωτήρι είναι πολλαπλή.

Η αντίδραση όλων μας είναι δεδομένη.

Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει εις βάρος μας.

Να σταματήσουν τα ωραία λόγια από τον κύριο Δήμαρχο και με νηφαλιότητα να δεί το συμφέρον και του ίδιου και του τόπου μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...