15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σε πείσμα των καιρών και φέτος Chania Rock Festival – Ξεκινά σήμερα το μεγάλο φεστιβάλ της ροκ μουσικής

Ημερομηνία:

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020! Το Chania Rock Festival, επιστρέφει, για μία ακόμη χρονιά, σε πείσμα των καιρών κι επιστρέφει μαζί του και η rock μουσική στην πόλη των Χανίων.

Πλήρως προσαρμοσμένο στους κανόνες ασφαλείας που έχουν επιβληθεί, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, το Chania Rock Festival, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στην πόλη των Χανίων και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock σκηνής.

Headliners, θα είναι οι NIGHTSTALKER, το πιο ιστορικό heavy rock συγκρότημα της χώρας μας, με καριέρα πάνω από 30 χρόνια, δίσκους που έχουν γράψει ιστορία, καθοδηγούμενη από την εμβληματική φιγούρα του τραγουδιστή τους, Αργύρη Γαλιατσάτο και με την μεγαλύτερη –ίσως- επιτυχία ή το πιο δημοφιλές τραγούδι ελληνικού σχήματος, το μυθικό “Children of the sun”. Εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο φεστιβάλ, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να ξαναέρθουν και να καταλάβουν και τη θέση του headliner!

Μαζί τους, θα είναι οι psychedelic rockers, NAXATRAS, ένα σχήμα που από το ξεκίνημά του στις αρχές της δεκαετίας, έδειξε ότι είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα και με την prog/psychedelic/stoner rock προσέγγισή τους στην μουσική, αλλά και τα funk/jazz
περάσματά τους, έχουν παίξει σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ, έχουν περιοδεύσει στο εξωτερικό πολλές φορές (Ευρώπη και Αυστραλία) και συμπεριλαμβάνονται στην εγχώρια ελίτ των rock σχημάτων.

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών ήχων, φιλτραρισμένους μέσα από την rock μουσική, οι THRAX PUNKS, είναι το νέο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα. Αν αναρωτιέστε πως γίνεται, περάστε μια βόλτα από συναυλίες τους και θα διαπιστώσετε ότι γίνεται πραγματικός χαμός. Κάθε live κι ένα μεγάλο party!!!

Όπως πάντα, το Chania Rock Festival, προσπαθεί να δώσει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη. Φέτος, θα υπάρχουν οι indie rockers από τα Χανιά, οι DRIVE BLIND και οι experimental rockers από το Ηράκλειο, THE MOTIFF.

"google ad"

Προπώληση:
– Χανιά: Avalon, Barfly, Έλλη, Mamouth, Ride, Rock Sugar
– Ρέθυμνο: Chaplins
– Ηράκλειο: Πολυτεχνείο Café, Route 66
– Online: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets
– Γενική είσοδος: 10 €
– Φοιτητές / Άνεργοι / AMEA: 8 €
– Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

Οι αποστάσεις μεταξύ μας θα τηρηθούν, όμως ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι
φωνές μας θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία
φορά την πόλη των Χανίων! – Music is Back!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...