15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Σε Πλατανιά και Κίσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – “η παράκαμψη του Καστελίου ειναι έτοιμο έργο και θα υλοποιηθεί από την επόμενη κυβέρνηση”

Ημερομηνία:

Στον Πλατανιά έφτασε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνομίλησε με πολίτες και απόλαυσε κρητικά εδέσματα αλλά και τσικουδιά. Μάλιστα επανέλαβε ότι στόχος είναι η ΝΔ στα Χανιά να βγάλει τέσσερις έδρες λέγοντας μάλιστα, ότι το μεγαλύτερο κίνητρο τώρα το έχει ο Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος υπενθυμίζουμε ήταν 4ος σε ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη.

Σε Πλατανιά και Κίσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κίσαμο

«Πρέπει να πετύχουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές και στην Κίσσαμο 50%», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πλατεία Τζανακάκη στο Καστέλι.

«Ο ΒΟΑΚ ξεκινάει απ’ το Καστέλι και τελειώνει στη Σητεία, η παράκαμψη του Καστελίου ειναι έτοιμο έργο και θα υλοποιηθεί από την επόμενη κυβέρνηση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επανέλαβε δε την προειδοποίηση του ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. «Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, αλλά αυτό πρέπει να μας κάνει πιο υπεύθυνους, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο λαός και εγώ σας υπόσχομαι ότι θα την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο»  είπε χαρακτηριστικά. «Ψηφίζουμε για όσα γίνουν από εδώ και στο εξής και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε Πλατανιά και Κίσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης είπε στο καλωσόρισμα που έκανε οτι: «Οι εντολές που δώσατε από την πρώτη μέρα που αναλάβατε ήταν να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος».

Σε Πλατανιά και Κίσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ρεπορτάζ: Χανιά Παντελής Χουλάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...