20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σημαντική ενίσχυση του “στόλου” του Δήμου Χανίων με 5 απορριμματοφόρα, 4 μηχανήματα JCB και 5 επιβατικά αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Με πέντε νέα απορριμματοφόρα, τέσσερα JCB μηχανήματα και πέντε επιβατικά αυτοκίνητα για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ενισχύεται ο Δήμος Χανίων.

Την Τρίτη (16/4) το πρωί στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο στο ΣΟΔΥ, έγινε η παραλαβή και παρουσίαση των νέων οχημάτων του Δήμου Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου και καθαριότητας Γεωργίας Σαρικάκη-Αποστολάκη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Όλα τα οχήματα κόστισαν στο σύνολο τους 1,5 εκατομμύριο ευρώ, εκ των οποίων τα 260.000 προέρχονται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και τα υπόλοιπα από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Χανίων φροντίζει για την καθαριότητα και για τις υπηρεσίες του, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ο Δήμος μας είχε να αγοράσει νέο απορριμματοφόρο από το 2006. Έχουμε νοικοκυρέψει τα ανταποδοτικά μας τέλη και μας επιτρέπεται να κάνουμε σοβαρές επενδύσεις στην καθαριότητα και γενικότερα σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς μας, για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους Δημότες. Μάλιστα ήδη έχουμε προμηθευτεί με 1500 νέους κάδους, γεγονός που αποδεικνύει ότι δίνουμε προτεραιότητα στην καθαριότητα”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Χανίων Γεωργία Σαρικάκη Αποστολάκη τόνισε ότι, “όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια. Μετά την άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Χανίων, την οικονομική υπηρεσία και τους προϊσταμένους στην υπηρεσία, τρέχοντας και πιέζοντας μπορέσαμε και κάναμε πράξη αυτές τις σημαντικές, για τους πολίτες, επενδύσεις. Αναβαθμίζουμε και προσπαθούμε για την ασφάλεια των απορριμματοφόρων τα οποία έχουμε εξοπλίσει με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, φροντίζοντας με τον τρόπο αυτο, για την ασφάλεια των εργαζομένων”.

Να τονιστεί τέλος, ότι ο Δήμος Χανίων θα ενισχυθεί στο εγγύς μέλλον με πέντε νέα απορριμματοφόρα και τρία νέα φορτηγά, κόστους 1 εκατομμυρίου περίπου, ευρώ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρευνα Eteron: Ο αθέατος κόσμος της εργασίας των νέων – Δεν βγάζουν τον μήνα

Η νέα έρευνα του Eteron που παρουσιάζουμε σήμερα εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα “Youth...

Επιστολή: Απαραίτητος καθαρισμός των οικοπέδων

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Κύριε δ/ντά, Θέλω μέσω της έγκριτης...

Κρήτη: Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό...

700.000 ακίνητα στα χέρια ξένων funds, και οι Έλληνες δεν έχουν πού να μείνουν

Με το στεγαστικό πρόβλημα να γιγαντώνεται, και αυτή η...