25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Σκι στον Ψηλορείτη – Ζήστε τη μαγεία σε μια μοναδική πρωτοβουλία

Ημερομηνία:

Τα Λιβάδια και οι φορείς του με υπερηφάνια φιλοξενούν τον Pierra Creta τον πρώτο αγώνα ορειβατικού σκί.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη, στην τοποθεσία Λάκκος Μυγερού(καταφύγιο-Στράτα Ψηλορείτη) και φιλοδοξεί να κερδίσει τους συμμετέχοντες, όχι μόνο με το λευκό του τοπίο, αλλά και με το κέφι και την φιλοξενία των ανθρώπων που κατοικούν στην ρίζα της Κρήτης.

Όσοι είναι λάτρεις του σκί μπορείτε να λάβετε μέρος στον αγώνα αλλά ακόμα και αν δεν είστε μπορείτε να τον παρακολουθήσετε με φόντο την ολόλευκη οροσειρά του Ψηλορείτη και να ζήσετε τη μαγεία του ωραιότερου χειμερινού σπόρ στο Λιβαδιώτικο Αόρι.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου και η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης.

Συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης,οι Δήμοι Μυλοποτάμου κ Ανωγείων,η δημοτική ενότητα Λιβαδίων,η δημοτική ενότητα Ζωνιανών και οι Πολιτιστικοί Συλλόγοι Λιβαδίων κ Ανωγείων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα pierracreta.gr/Archike.html

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ