20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Σκληρή επίθεση Αυγενάκη σε Μουζάλα για τη μεταφορά 2.000 προσφύγων στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την αποκάλυψη της επιστολής του Αναπληρωτή Υππουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα για διασπορά 2.000 μεταναστών και προσφύγων στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Λ. Αυγενάκης ανέφερε:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύει ότι στερείται σχεδίου αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος και καταφανώς επιδεικνύει πλήρη αναποτελεσματικότητα στη διαχείρισή του με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα μας.

Η χθεσινή -εν κρυτπώ- επιστολή (7.9.2016)  του αρμοδίου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Κου Μουζάλα, σε συνέχεια της πρόσφατης πρόχειρης και αιφνίδιας επίσκεψής του στο Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το χάος, την αναποτελεσματικότητα και την ελαφρότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των τοπικών Βουλευτών της σε ότι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Ο κ. Μουζάλας, ως ενορχηστρωτής της μιζέριας και της ανοργανωσιάς, έρχεται να «αλλάξει»(;) εκ νέου τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις για τους πρόσφυγες- μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη το επόμενο διάστημα, εξακολουθώντας να αγνοεί τους πολίτες της Κρήτης, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς, ιδιαίτερα του τουρισμού.

Με «νέα πρότασή του» εγκαταλείπει το σενάριο της λειτουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας στο νησί, και προκρίνει τη “διασπορά” των 2.000 προσφύγων – μεταναστών σε σπίτια, διαμερίσματα και ξενοδοχεία σε όλο το νησί(!).

Ο κ. Μουζάλας τριγυρνάει στην Ελλάδα και ιδρύει καταυλισμούς, δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά το μοιράζει!

Εκπροσωπεί την χειρότερη έκφραση της ανοργανωσιάς, της αυθαιρεσίας και της παρακμής και μαζί μ’ εκείνον και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Κρήτης, που θεωρούν ότι εξελέγησαν από τον Κρητικό λαό για να εκπροσωπούν τη μιζέρια των κ.κ. Μουζάλα – Τσίπρα!

Υπάρχει μήπως κάποιου είδους επιλεκτική ενημέρωση αυτοδιοικητικών παραγόντων, και γιατί άραγε;»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...