16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Σοκ: Ανταγωνιστής από άλλη ταβέρνα, ο εμπρηστής του Βραχασίου!

Ημερομηνία:

Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη για την μεγάλη φωτιά,  τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή του Βραχασίου στο Λασίθι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, o 25χρονος, που είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας της περιοχής, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν αυτός που ξεκίνησε την φωτιά, για λόγους “επαγγελματικού ανταγωνισμού”.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα κι ενώ πλήθος κόσμου διασκέδαζε στη διάρκεια του γλεντιού. Η φωτιά ξέσπασε ακριβώς κάτω από την πλατεία σε χορτολιβαδική έκταση και πολύ γρήγορα τεράστιες φλόγες κινούνταν απειλητικά προς το μέρος των κατοίκων.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δύσκολες, καθώς προσπαθούσε να εγκαταλείψει την πλατεία φοβούμενος τα χειρότερα. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες και την ίδια ώρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες εκκένωναν το χωριό.

Στην προσπάθεια της πυρόσβεσης συμμετείχαν και υδροφόρες του δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ σε πλήρη επιφυλακή βρισκόταν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να επέμβουν στην περίπτωση που υπήρχαν τραυματισμοί.

Σε σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Κρήτης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού, σε αγροτοδασική έκταση στη Δ.Ε. Βραχασίου του δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...

Τραυματισμένος εντοπίστηκε 94χρονος στον Αποκόρωνα Χανίων – Κατήγγειλε κλοπή 700 ευρώ

Τραυματισμένος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από συντοπίτη του,...