13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

ΑΝΕΚ LINES: Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές Κρήτης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου

Ημερομηνία:

Η ΑΝΕΚ LINES συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και με έντονο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει στην πράξη την παιδεία και την ελληνική οικογένεια προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις στις πρώτες τους μετακινήσεις από και προς των τόπων σπουδών τους.

Σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ σε δύσκολες εποχές, διευκολύνει τους νέους φοιτητές, προσφέροντας οικονομικότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Οι παροχές θα ισχύουν από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2022 και θα περιλαμβάνουν :

Α) Στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη***

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες

*** Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Β) Στα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα)

  • Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

ANEK

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022» και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2022 όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/ , τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
  • Η επίδειξη των παραπάνω είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωσης Επιτυχούς Εισαγωγής.
  •  Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν. Διευκρινίζεται ότι οι σχετικές εκπτώσεις θα παρέχονται και στα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα επιστρέφουν χωρίς αυτόν με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση είχαν ταξιδέψει μαζί του.

Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε δρομολόγιο χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC εκπτώσεις ως 50%.

Επίσης, η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το www.anek.gr, καλέστε στο τηλ. 210 4197400 ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ANEK LINES – Ταξιδεύουμε  υπερήφανα  τους νέους φοιτητές  σε Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και συνεισφέρουμε έμπρακτα με σεβασμό στον καθημερινό  αγώνα των οικογενειών τους.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...