Χοιρινό με μπύρα και πορτοκάλι
Ενάμιση κιλό χοιρινό ρολό, τρία τέταρτα φλιτζανιού φυτίνη, ένα κουτί μούρα, χυμό από δύο πορτοκάλια, μια με δύο φλούδες πορτοκάλι, δύο κρεμμύδια κομμένα, αλάτι, πιπέρι.
Βάζω το κρέας σε κατσαρόλα με τη φυτίνη και το σοτάρω σε μέτρια φωτιά απ’ όλες τις πλευρές. Όταν πάρει χρώμα, σβήνω με την μπύρα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτω φλούδα, κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι και χαμηλώνω τη φωτιά. Σιγοβράζω μία ώρα.
Σπιτικές προτάσεις
Ημερομηνία: