Μιλφέϊγ:
2 κουτιά σφολιατίνια, 4 κρόκοι, ¾ φλιτζάνας ζάχαρη, 7 φλιτζάνες γάλα, 3-4 βανίλιες, 2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο, πέντε κουταλιές κοφτές αλεύρι, τρείς κουταλιές κοφτές κορν φλάουρ, ένα κουτί σαντιγί, ασπρισμένα αμύγδαλα.
Εκτέλεση: Κρόκοι – ζάχαρη – βούτυρο. Χτυπάω προσθέτοντας μισό κιλό γάλα, αλεύρι, κορν φλάουρ, βανίλιες. Το υπόλοιπο μισό γάλα ζεσταίνεται. Το προσθέτουμε στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς. Τρείς στρώσεις μπισκότα, 3 στρώσεις κρέμα. Τελειώνω με κρέμα και με σαντιγί και αμύγδαλα.
Κέικ καρότου:
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο, πέντε αυγά, δύο ποτήρια αλεύρι, δύο ποτήρια ζάχαρη, δύο ποτήρια καρότο τριμμένο σε ψιλό τρίφτη, 1 κουταλιά σούπας σόδα φαγητού, 1 κουταλιά σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά σούπας κακάο, 1 κουταλιά σούπας κανέλλα, 1 κουταλιά σούπας μπέικη πάουντερ, 1 χούφτα καρύδια.
Χτυπάμε τα ασπράδια πολύ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μέτριος φούρνος περίπου 1 ώρα.
Καρύδες:
12 αυγά, 1 κιλό καρύδα, 1 κιλό άχνη, σιμιγδάλι ψιλό ένα κρασοπότηρο, ανθόνερο, λαδόκολλα.
Κροκάδια με ζάχαρη, ασπράδια μαρέγκα και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά. Στρώνουμε λαδόκολλα πλάθουμε στρογγυλά σαν αμυγδαλωτά και φουρνίζουμε. Τα ξεκολλάμε απ’ την λαδόκολλα σχεδόν ζεστά.