Μηλόπιτα (ταψί Νο 32):
Παντεσπάνι: Τέσσερα αυγά, 1 ½ φλιτζάνα αλεύρι, ένα μπέικη, μια φλιτζάνα ζάχαρη, ξύσμα λεμονιού.Στρώνουμε στο ταψί 1 ½ φλιτζάνα του καφέ ραφινέ πασπαλίζομε μια κουταλιά κοφτή ζάχαρη κοπανισμένη στρώνουμε μήλα ένα δάκτυλο στο πάχος. Περίπου 4 μήλα. Τα πασπαλίζουμε με κανέλλα ρίχνουμε το παντεσπάνι και το φουρνίζουμε. Όταν το βγάλουμε το σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.
Σιρόπι: Δύο νεροπότηρα νερό, ένα ζάχαρη & σιγοβράζουμε.
Μαργαρίτες:
640 γραμμ. βούτυρο, 12 κρόκους, 480 γραμμ. ζάχαρη, ένα κιλό αλεύρι, βανίλια.
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη προσθέτουμε τους κρόκους και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο ακόμη τα υλικά και τέλος βάζουμε το αλεύρι. Τις πλάθουμε σαν μικρά καρύδια και από πάνω βάζουμε ή αμύγδαλα χονδροκομμένα και ασπρισμένα ή μισό κερασάκι.