14.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Στήριξη Στρατάκη στο νέο ΔΣ του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Ημερομηνία:

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου κ.Μανόλης Στρατάκης προς τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών κ.Αντώνη Τσουρδαλάκη, με την οποία εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.
“Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι στη διάθεσή σας για την από κοινού προσπάθεια προώθησης των θεμάτων που αφορούν τους ανά τον κόσμο απόδημους Κρητικούς αλλά και την προβολή της Κρήτης και της κρητικής ταυτότητας σε όλη την υφήλιο”, καταλήγει στην επιστολή του ο κ.Στρατάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...