13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στα Χανιά ανοίγει νέο κατάστημα η Coffee Berry

Ημερομηνία:

Την παρουσία της στην Κρήτη ενισχύει η Coffee Berry μετά την επέκτασή της στο εξωτερικό.

Προς ώρας, η Coffee Berry, επικεφαλής της οποίας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χάρης Γρυπάρης, λειτουργεί 205 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, ενώ συνεχώς προστίθενται όλο και περισσότερα νέα καταστήματα στο δίκτυό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλυσίδα, που άνοιξε πρόσφατα στην Ελλάδα 15 καταστήματα, σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Δράμα, Πύργο Ηλείας και Ρόδο, στοχεύει σε επέκταση του δικτύου σε ακόμα περισσότερες μεγάλες πόλεις, εκτός Αθηνών, μεταξύ των οποίων είναι και τα Χανιά αλλά και η Θεσσαλονίκη.

Αναπτύσσει το δίκτυο στην Ελλάδα – Νέο spot στο Ελ. Βενιζέλος

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του 2022, η Coffee Berry υπολογίζει ότι θα ξεπεράσει τα 235 καταστήματα στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, ενώ και η προσθήκη της Σαουδικής Αραβίας θα ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο.

Την ανάπτυξη του δικτύου της Coffee Berry, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει αναλάβει η εταιρία συμβούλων The Way, η οποία, διαπραγματεύεται το δεύτερο σημείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το οποίο πιθανότητα να ανοίξει τον Οκτώβριο.

Παράλληλα η εταιρία δημιουργεί περίπου τέσσερα νέα καταστήματα κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα συνεχίζοντας την δυναμική της ανάπτυξη.

Σχεδιάζει είσοδο σε Αμερική και Αγγλία

Παράλληλα, μετά την είσοδό της σε Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και Κύπρο, σχεδιάζει να επεκταθεί και σε δύο νέες αγορές, όπως Αμερική και Αγγλία, εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες, οι οποίοι θα έχουν τη δύναμη και τη γνώση να αναπτύξουν την αλυσίδα στις εν λόγω αγορές με τρόπο που να ταιριάζει στην φιλοσοφία της Coffee Berry.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...