14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

«Στην Δημοκρατία συμμετέχουμε όλοι»: Ο Εμμανουήλ Τσιτσιριδάκης για τους λόγους της υποψηφιότητάς του ως βουλευτής στα Χανιά

Ημερομηνία:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στα Χανία της Κρήτης, στις 12 Δεκεμβρίου 1987. Οι γονείς του Φανούριος και Όλγα Μαυρομουστακάκη είναι από τα Κεραμεία Χανίων.

Το 1994 μετακόμισε στην Αθήνα. Εκεί, παρακολούθησε την πρώτη δημοτικού στο Κέντρο εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα 1994 με 1995. Μετά την πρώτη τάξη και για τις υπόλοιπες εγκύκλιες σπουδές, δηλαδή από το 1995 μέχρι το 2000 συνέχισε και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του στο 35ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, το οποίο βρίσκεται στην Καστέλα ως μέλος προγράμματος ένταξης παιδιών με πρόβλημα όρασης σε κανονικά σχολεία. Έπειτα από την διαμονή στην πρωτεύουσα επιστρέφει στα Χανιά, οπού φοίτησε και αποφοίτησε διαδοχικά από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σούδας.

Το 2006 εισάγεται στην Νομική Αθηνών, οπού το 2011 λαμβάνει το πτυχίο του. Με την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών του, πραγματοποίησε 18 μηνών άσκηση αρχικά στο διοικητικό εφετείο Αθηνών για ένα εξάμηνο περίπου και μετά σε δικηγορικό γραφείο, με σκοπό να λάβει την άσκηση δικηγορικού επαγγέλματος το 2013. Το έτος 2016 λαμβάνει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο δημόσιο δίκαιο από το τμήμα νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακόμη, το 2020 μετακομίζει στην Γερμανία, οπού διεξήγαγε ερεύνα στο Πανεπιστήμιο της Konstanz ως μέλος προγράμματος Erasmus ως υποψήφιος διδάκτωρ του συνταγματικού δίκαιου πάλι στην νομική Αθηνών.

Τέλος, γνωρίζει την Αγγλική και την γερμανική γλώσσα.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ Μαϊου ΤΟΥ 2023.                     

Στις επερχόμενες εκλογές στις 21 Μάϊου του 2023 λαμβάνω μέρος:

  1. Για να έχει η νέα γενιά την δυνατότητα να καθορίζει την πορεία και την εξέλιξη όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά επιπλέον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ήρθε λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσει ρόλο και λόγο, συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτικά δρώμενα, καθώς μόνο με την ανανέωση ιδεών και αντιλήψεων προοδεύει η κοινωνία.
  2. Για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαιρέσεις να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, το οποίο σημαίνει πως αφενός με επιμονή και αφετέρου με υπομονή να έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώνουν τα όνειρα και τους στόχους τους.
  3. Για να ακουστεί η φωνή όσον επιθυμούν και επιδιώκουν υποδομές φιλικές προς το περιβάλλον όπως είναι η χαράξη και η κατασκευή σύγχρονων οδικών αξόνων, οι οποίοι θα περιέχουν προδιαγραφές σχετιζόμενες με την διαθεσιμότητα υψηλών ταχυτήτων διαδικτυακής σύνδεσης παντού, σταθμούς φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων και ψυχαγωγίας των επιβαινόντων και τέλος η ύπαρξη ενός μέσου σταθερής τροχιάς στο νησί, το οποίο θα εξυπηρετεί όχι μόνο επιβάτες, αλλά επίσης εμπορεύματα.
  4. Για να ζούμε σε μια χώρα στην οποία θα επικρατεί ο σεβασμός προς τις οικουμενικές αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διάκρισης των εξουσιών, του κράτους δίκαιου και του δικαιώματος κάθε γενιάς να θεσπίζει εκείνη τους κανόνες δίκαιου, οι οποίοι θα καθορίζουν την δική της ζωή.
  5. Για να εξαλειφθεί η διχόνοια, η ανιδιοτέλεια και ο λαϊκισμός, τα οποία σαν σαράκι αποσυνθέτουν την ισότητα, την αξιοκρατία, την διαφάνεια και την κοινωνική αρμονία στο κράτος.
  6. Για να ενωθεί η φωνή μου με όσες υποστηρίζουν πως ήρθε και πάλι το πλήρωμα του χρόνου, ώστε όλοι οι προοδευτικοί πολίτες να συνταχθούν ξανά με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής με σκοπό την διεξαγωγή σπουδαίων θεσμικών και μη τομών στην ελληνική πολιτεία, οι οποίες θα εκσυγχρονίσουν το υφιστάμενο κράτος.
  7. Για μια ενωμένη Ευρώπη με ευρωπαϊκό δημοκρατικό σύνταγμα, το οποίο θα καταρτίσουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των ευρωπαίων πολίτων

Για μια Ευρωπαϊκή Ενωσή, στην οποία θα επικρατεί η βούληση των ευρωπαίων πολίτων. Γιατί ο ευρωπαϊκός λαός θα συμμετέχει στην λήψη των πολιτικών απο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ντόρα, το Κόσοβο και το Συμβούλιο της Ευρώπης

Οι αποφάσεις Ευρωπαϊκών Οργανισμών, ακόμη και όταν αφορούν σε...

Νέα στοιχεία για τον νεκρό φαντάρο στη Ρω – “Καθάρισαν τον χώρο πριν γίνει έρευνα”

Νέα στοιχεία που δρομολογούν εξελίξεις παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο...

Χωροταξικό ΑΠΕ: Πλάκα μας κάνουν!

Κέρδη και ζημιές από πειράματα δημοκρατίας μπορούσαν να μετρούν...