16.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στην Κρήτη η δίκη για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία

Ημερομηνία:

Στο ακροατήριο φθάνει η αιματοβαμμένη υπόθεση του Προφήτη Ηλία με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.Αν και από την πλευρά των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί αίτημα για διεξαγωγή της δίκης εκτός Κρήτης, υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων, τελικώς η πολύκροτη υπόθεση θα εκδικαστεί στην μεγαλόνησο.

Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 8 Νοεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης και οι Αστυνομικές Αρχές αναμένεται να πάρουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Βασικός κατηγορούμενος για το διπλό φονικό είναι ένας 53χρονος κρεοπώλης, συγχωριανός των δύο θυμάτων, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα μέλη της οικογένειας του.

Το μακελειό στον Προφήτη Ηλία σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2011 και στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν έχουν λείψει οι εντάσεις και οι καταγγελίες για απειλές, εκφοβισμούς και άλλα περιστατικά με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι έκρυθμο.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...