21.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Στις 3,4 μονάδες η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Δημοσκόπηση του Στατιστικού Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επτά κόμματα θα μπουν στην Βουλή σύμφωνα με την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Στατιστικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλυτικότερα η δημοσκόπηση αναφέρει ότι η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις 3,4 μονάδες ενώ ανάμεσα στα κόμματα που φαίνεται ότι θα βρίσκονται εντός του νέου κοινοβουλίου είναι και η Χρυσή Αυγή.

Στις 3,4 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ. Επτά κόμματα στην επόμενη Βουλή. Και η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο. Στο 51% η παράστσση νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 3,4 μονάδες εμφανίζει η τελευταία πανελλαδική δημοσκόπηση του Στατιστικού Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε, μεταξύ 23 και 28 Μαρτίου, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Τμήματος, καθηγητή κ. Επαμεινώνδα Πανά.

Η ίδια δημοσκόπηση, η οποία αφορά στην πρόθεση ψήφου και την οποία παρουσιάζει κατ΄ αποκλειστικότητα το TheSeaNation, εμφανίζει επτά κόμματα να εισέρχονται στην επόμενη Βουλή με την Χρυσή Αυγή να αποτελεί την έκπληξη αφού φέρεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 5,1%.

Με βάση την ίδια δημοσκόπηση, το 22,5% των ερωτηθέντων επιθυμεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία, έναντι του 14 % που επιθυμεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ, ενώ αξιοσημειώτα είναι τα ποσοστά που συγκεντρώνει το νεοσύστατο κόμμα του Πάνου Καμμένου, το οποίο φτάνει σε ένα ποσοστό του 8,5%. Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με το 9,3%  των ερωτηθέντων να επιθυμεί να δει το κόμμα να αυξάνει τα ποσοστά του στις επόμενες εκλογές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ