22.3 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Στο ηλεκτρονικό «σφυρί» 34 ακίνητα στην Κρήτη – 3 στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν την Τετάρτη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, μετά την αναστολή της αποχής των συμβολαιογράφων.

Στην Κρήτη περιλαμβάνονται 34 ακίνητα, τα οποία θα βγουν στους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρόκειται για 19 ακίνητα στο Ηράκλειο, ένα στις Μοίρες, ένα στο Λασίθι, τέσσερα στην Ιεράπετρα, έξι στο Ρέθυμνο και τρία στα Χανιά.

Οι πλειστηριασμοί θα διενεργούνται κάθε Τετάρτη ενώ από το 2018, οπότε και θα γίνει πλήρη εφαρμογή του συστήματος, θα πραγματοποιούνται τρεις πλειστηριασμοί ανά βδομάδα.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού θα διαρκεί για τέσσερις ώρες, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει σε αυτό το χρονικό διάστημα να καταθέσουν την προσφορά τους.

Κάθε πλειοδότης θα μπορεί να βλέπει στο σύστημα την υψηλότερη τιμήη οποία επιτυγχάνεται κάθε φορά και τη θέση την οποία λαμβάνει η δική του προσφορά, ούτως ώστε να αποφασίζει για τη βελτίωση ή όχι της δικής του προσφοράς.

Οι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να βλέπουν το όνομα του πλειοδότη, ο οποίος θα ανακοινώνεται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Επιβεβαιώθηκα!”: O Παύλος Πολάκης για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του αναφέρεται στις  εκλογές...

Πρωταγωνίστρια η Κρήτη σε αεροπορικές αφίξεις και διεθνή τουριστικά βραβεία

Στην κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά...

Τα τελικά αποτελέσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ δείχνουν το...