Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, στο Μαράθι Ακρωτηρίου, επισκέφθηκαν χθες ο Διοικητής της Ναυτικής Βάσης της Χάιφα Υποναύαρχος Ελί Σαρβίτ (Eli Sharvit) του Ισραηλινού Ναυτικού και ο Υποδιοικητής του Πλοίαρχος Γιόσι Μεσίτα (Yossi Meschita) του Ισραηλινού Ναυτικού, συνοδευόμενοι από τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Γ. Γιακουμάκη Π.Ν.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες του Νατοικού ναυτικού Κέντρου Εκπαίδευσης στον κόλπο της Σούδας Χανίων.
Στο ΚΕΝΑΠ ανώτατοι αξιωματούχοι του Ισραήλ
54
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διατλαντικό και Αραβικό εμπόριο σκλάβων: Μια αντικειμενική ιστορική ανατομία των δικτύων δουλείας και ο ρόλος των αφρικανικών βασιλείων
Η ιστορική αποτίμηση του θεσμού της δουλείας παραμένει ένα...
Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε ανελκυστήρα του ΠαΓΝΗ αναδεικνύει ελλείψεις στην πυρασφάλεια – Έντονη διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων
Η πρόσφατη εκδήλωση πυρκαγιάς σε ανελκυστήρα ακαθάρτων του Πανεπιστημιακού...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγνωρίζει την ανάγκη πρόσληψης γιατρού στο ΕΚΑΒ Χανίων
Η έντονη επιχειρησιακή πίεση που αντιμετωπίζει το ιατρικό προσωπικό...
Αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα στη Σύρο και απαγόρευση πορειών (!) για την άφιξη του κρουαζιεροπλοίου Ισραηλινών συμφερόντων «Crown Iris»
Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και Μονάδας Αποκατάστασης Τάξης...



