15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στο στόχαστρο των Anonymous o Ελον Μασκ: «Ενας ακόμη πλούσιος ναρκισσιστής τύπος, που είναι απελπισμένος για προσοχή» | Βιντεο

Ημερομηνία:

Ομάδα χάκερ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο για συνεχές τρολάρισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων. «Ενας ακόμη πλούσιος ναρκισσιστής τύπος, που είναι απελπισμένος για προσοχή».

Στόχος της ομάδας χάκερ Anonynous έχει γίνει ο Ελον Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της SρaceX φέρεται να έχει δεχτεί απειλητικό μήνυμα από τους Anonymous. Η ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κατηγορεί τον Μασκ για συνεχές τρολάρισμα της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

«Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνεις πολύ πιο ευνοϊκή φήμη από οποιονδήποτε άλλον στην τάξη των δισεκατομμυριούχων, επειδή έχεις εκμεταλλευτεί την επιθυμία που έχουμε πολλοί από μας να ζήσουμε σε έναν κόσμο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εξερεύνηση του Διαστήματος», αναφέρει στο βίντεο άτομο που φοράει τη μάσκα του Γκάι Φοκς, του οποίου φυσικά η φωνή έχει υποστεί επεξεργασία.

«Πρόσφατα… ο κόσμος αρχίζει να σε βλέπει ως έναν ακόμη πλούσιο ναρκισσιστή τύπο, που είναι απελπισμένος για προσοχή», αναφέρεται στο βίντεο επίσης.

Στο βιντεο που έχει αναρτηθεί γινεται αναφορά και στις κακές εργασιακές συνθήκες στα εργοστάσιά του και στην εκμετάλλευση παιδιών που εργάζονται για τη συλλογή του υλικού για την κατασκευή μπαταριων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς και στις καταστροφικές συνεπειες για το περιβάλλον από τη δράση του και την εξάρτησή του από τον κρατικό τομέα για τη γιγάντωση του πλούτου του.

«Εκατομμύρια επενδυτές λιανικής βασίζονταν πραγματικά στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα, για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Φυσικά, ανέλαβαν ρίσκο όταν επένδυσαν και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεταβλητότητα στα κρυπτονομίσματα, αλλά τα tweet σου αυτή την εβδομάδα δείχνουν σαφή περιφρόνηση στον μέσο εργαζόμενο. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος, αλλά τώρα βρήκες τον δάσκαλό σου! Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε λεγεώνα. Περίμενέ μας», αναφέρεται στο βίντεο.

"google ad"

Ο Μασκ δεν απάντησε άμεσα στο απειλητικό μήνυμα, αλλά περίπου 20 λεπτά μετά την ανάρτηση, έγραψε στο Twitter: «Μη σκοτώνεις αυτό που μισείς, σώσε ό,τι αγαπάς».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...