16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης θα μιλήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός

Ημερομηνία:

Στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) στο Στρασβούργο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον εκπρόσωπο του ΣτΕ κατά την τακτική συνέντευξη Τύπου πριν από την Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ερχόμενης εβδομάδας (22 – 26 Ιουνίου).

Η παρέμβαση του κ. Τσίπρα αναμένεται στις 16:00 ώρα Ελλάδας, ενώ μετά θα γίνουν ερωτήσεις από τους βουλευτές της Συνέλευσης. Η πληροφορία δόθηκε με μια σχετική επιφύλαξη πιθανής αλλαγής, λόγω της έκτακτης συνάντησης Κορυφής τη Δευτέρα για την Ελλάδα και των πιθανών σημαντικών εξελίξεων.

Το ΣτΕ είχε εδώ και καιρό απευθύνει πρόσκληση στον Πρωθυπουργό, η πρωτοβουλία όμως για την παρέμβασή του στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη προγραμματίσθηκε εκτάκτως ύστερα από ελληνικό αίτημα, για αυτό και δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ