23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Στο “χορό των Ρίχτερ” και η Κρήτη

Ημερομηνία:

Την ώρα που η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Κεφαλονιάς εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα έντονη, με τους σεισμολόγους να μην αποκλείουν έναν μεγάλο μετασεισμό των 5 Ρίχτερ μέσα στο επόμενο 24ωρο, ο Εγκέλαδος τη νύχτα της Τρίτης επισκέφθηκε και την Κρήτη, με μια δόνηση εντάσεως 3,6 Ρίχτερ μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα.Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίζεται 85 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Αντικηθύρων, πολύ κοντά στη δυτική Κρήτη.
Η δόνηση έγινε ελάχιστα αισθητή στις περιοχές που βρίσκονται στα νότια – νοτιοδυτικά του νομού Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.