26.8 C
Chania
Thursday, October 10, 2024

Στόχος ήταν ο Μπόμπολας, υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Σφακίων

Ημερομηνία:

Για δολοφονική επίθεση από αγνώστους που έδρασαν με πρωτοφανή μανία κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης ο οποίος μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα έπεσαν θύματα εμπρηστικής ενέργειας που είχε ως συνέπεια να καταστραφούν σπίτια που διατηρούν στο Ασφένδου Σφακίων.

Ο κ. Χιωτάκης δηλώνει συγκλονισμένος από το μένος με το οποίο οι δράστες κατέστρεψαν και στη συνέχεια έκαψαν τα τρία σπίτια, τα δύο που ανήκουν στον κ. Μπόμπολα και ένα στον ίδιο.

«Πιστεύω ότι εαν βρισκόμασταν μέσα θα μας είχαν σκοτώσει. Όταν βλέπεις πυροβολισμούς στη πόρτα, στο ρολόι της ΔΕΗ, και τέτοιο μένος σημαίνει ότι θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει και εμάς» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βρεθούν οι υπαίτιοι γιατί δεν θα σταματήσουν εδώ, θα συνεχίσουν, θα σκοτωθούν άνθρωποι».

Ο κ. Χιωτάκης είναι κατηγορηματικός, μιλώντας μάλιστα με την ψυχραιμία που έχει επέλθει ύστερα από 24 ώρες από την ώρα που βρέθηκε μπροστά στο καμένο σπίτι του ότι «αυτοί οι άνθρωποι που καίνε τρία σπίτια σε ένα χωριό και σε ανθρώπους που ποτέ δεν έκαναν τίποτα σε κανένα, σημαίνει ότι πρόκειται για σπείρα και δεν θα σταματήσουν εδώ».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ