14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συγκινητική προσφορά του Γ. Χαρούλη

Ημερομηνία:

Με πολλά χαμόγελα υποδέχθήκαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης την πρωτοβουλία του αγαπημένου καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη να συζητήσει με τα φιλοξενούμενα κορίτσια στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου και να τους δωρίσει είδη αθλητικής υπόδησης τα οποία έφτασαν στα παιδιά μέσω των συνεργατών του καλλιτέχνη, του μπασκετμπολίστα του ΟΦΗ Γιάννη Λιανού και την εκπρόσωπό του Άννα Κασιμάτη.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής σύνδεσης που είχαν τα κορίτσια με τον Γιάννη Χαρούλη άνοιξαν με ενθουσιασμό τα δώρα τους, μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια, άκουσαν τον καλλιτέχνη να τους τραγουδά τα κρητικά κάλαντα με την κιθάρα του και ανανέωσαν το ραντεβού τους εκ του σύνεγγυς για το επόμενο διάστημα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Γιάννη Χαρούλη για την πολύ ευγενική δωρεά ειδών αθλητικής υπόδησης στα φιλοξενούμενα κορίτσια μας, τον συνεργάτη του κ. Γιάννη Λιανό και την εκπρόσωπο του καλλιτέχνη κ. Άννα Κασιμάτη καθώς και να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πρωτοβουλία της διασύνδεσης στην κ. Μαρία Τσικανδυλάκη μέλος της Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Η. και Περιφερειακή Συντονίστρια Νοτίου Ελλάδος (Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού) και στην κ. Ελένη Κτιστάκη, Υπεύθυνη του τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου, οι οποίες παρέστησαν στη δράση μαζί με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Κ. κ. Μαρία Δαμανάκη», αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ