13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Συγκλονίζει η ανήλικη που βιάστηκε από ιερέα: «Έλεγε πως δεν θα με πιστέψει κανείς και θα εκτεθώ»

Ημερομηνία:

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για τον καταγγελλόμενο βιασμό μίας 16χρονης από ιερέα στην Ηλιούπολη. Τι αναφέρεται.

Σοκάρει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού 16χρονης από ιερέα στα Πατήσια, με τη φερόμενη δράση του να διαρκεί πέντε μήνες και να ξεκινά από τα τέλη του 2019 έως τους πρώτους μήνες του 2020.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της 16χρονης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού.

«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου και για τα ερωτικά» επισημαίνει αρχικά όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «T-LIVE».

Mάλιστα, ο κατηγορούμενος που διώκεται για βιασμόκατάχρηση σε ασέλγειααποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό φέρεται να πρόσθεσε πως:

«Ό,τι γίνεται μένει εδώ, για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου μου έλεγε».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ιερέας φέρεται να έχτισε μία σχέση εμπιστοσύνης με το ανήλικο κορίτσι και της ζήτησε να του στείλει γυμνή της φωτογραφία, με εκείνον να κάνει το ίδιο.

Πατέρας ιερέα: Με πήρε τηλέφωνο κι έκλαιγε

«Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ με κλάματα, δεν ξέρω τι γίνεται καθόλου. Είμαι μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω» ανέφερε ο πατέρας του ιερέα.

«Τα μεγάλωσα μόνος μου τα παιδιά, τέσσερα αγόρια μια κόρη, με εγκατέλειψε η πρεσβυτέρα εδώ και 37 χρόνια λόγω σύναψης σχέσεως με τρίτο πρόσωπο, παντρεύτηκε, τη στεφάνωσα και πριν από 10 χρόνια πέθανε» πρόσθεσε.

«Μπαμπά, σώσε με, είμαι μέσα. Δεν ξέρω γιατί ακόμη» σημείωσε ο πατέρας του φερόμενου δράστη συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξεπλάγην.

«Έχει τρία παιδιά ο μεγάλος 10 ετών, 7 στα 8 ο δεύτερος και το μικρό 1 και κάτι. Πέφτω από τα σύννεφα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...