17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Συγκλονίζει ο ιδρυτής των Μετεωκρητών για τον χαμό του γιου του – “Εκεί ….εκεί είναι ο Θεός του κόσμου …στα καθαρά συναισθήματα!”

Ημερομηνία:

Ο πόνος αβάσταχτος, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν γονιό που χάνει το παιδί του…

Ο ιδρυτής των Μετεωκρητών, κ. Ζαχαρίας Βάρδας, ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του, Μιχάλη, με μία μαντινάδα.

Ο ίδιος αναφέρει

“Δεν υπάρχουν λόγια…

Ούτε γι’ αυτό που νιώθουμε από την προηγούμενη Πέμπτη, εγώ κι η μητέρα του Μιχάλη, Μαρία …

Ούτε για τη δύναμη που παίρνουμε τούτες τις δύσκολες ώρες απ’ όλους σας!

Με μια μαντινάδα του παιδιού μου, που σίγουρα είναι πλέον ένας Άγγελος και το ξέρουν όσοι το γνώρισαν αλλά κι ο ίδιος ο Θεός της Αλήθειας και της Ψυχής μας, επιθυμώ, όπως κι η ίδια του η μητέρα Maria Xatzistayrou η ροή της ομάδας απ’ αυτή την ώρα και μετά να συνεχιστεί κανονικά!

Άλλη μια θερμή παράκληση …επειδή ο Μιχάλης μας δεν έφυγε, τον νιώθουμε δίπλα μας κι είναι στη ζωή μας με κάθε τρόπο, όσοι ανεβάσατε την εικόνα με το νεκρόσημο στην ομάδα να την αφαιρέσετε!

Λάβαμε τη στήριξη σας και την λαμβάνουμε καθημερινά ,μόνο με την αγάπη και τη προσευχή σας. Μ’ ένα κοίταγμα και μισή κουβέντα με τρεμάμενη φωνή!

Εκεί ….εκεί είναι ο Θεός του κόσμου …στα καθαρά συναισθήματα!”

Βάρδας

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ