15.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

“Συγχαρητήρια για την εξαίρετη δημοσιογραφία σας!”: Απάντηση εργαζομένων ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

Ημερομηνία:

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από τους εργαζόμενους στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ:

Μείναμε έκπληκτοι όλοι οι εργαζόμενοι στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διαβάζοντας το ανώνυμο δημοσίευμα – σχόλιο στην εφημερίδα «Ο Κόσμος της ενημέρωσης», 27-10-2018, φύλλο 133, σελ. 4, σχετικά με «αυτά που περνάμε» από τον Πρόεδρο της επιχείρησης.

Με θαυμασμό συνειδητοποιήσαμε, ότι είστε στην προνομιακή θέση να γνωρίζετε πριν από εμάς για εμάς, το τι πιστεύουμε, τι αισθανόμαστε, τι βιώνουμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα και το τι προτιθέμεθα να κάνουμε στο μέλλον και μάλιστα χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να μας ρωτήσετε. Προφανώς διαθέτετε μαντικές ικανότητες.

Ας σοβαρευτούμε όμως.

Ως είθισται ένα σχόλιο είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας ή συγκεκριμένων εγγράφων ή προφορικών επωνύμων καταγγελιών.

Κρίνουμε το άρθρο ως ανακριβέστατο, κακόβουλο και ανήθικο, αφού οι παρακάτω επωνύμως υπογράφοντες, ουδέποτε ερωτηθήκαμε από οποιονδήποτε σχετικά με το θέμα και ουδέποτε προβήκαμε σε έγγραφη ή προφορική καταγγελία.

Πού στηρίχτηκε λοιπόν αυτό το σχόλιο, σε ποια έρευνα ή ποια επώνυμη καταγγελία, που προκάλεσε τη γενίκευση του και την απόδοσή του στο σύνολο των εργαζομένων στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ;

Ποιο είναι το άτομο ή τα άτομα που ομιλούν και εκφράζονται δημόσια, εκ μέρους και εν αγνοία του συνόλου των εργαζομένων, χωρίς καμία απολύτως εξουσιοδότηση, προκαλώντας σχόλια συκοφαντικού χαρακτήρα;

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μόνο θυμό και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι επιχειρείτε να εμπλέξετε εργαζομένους σε ανούσια παιχνίδια πολιτικής φύσεως, τα οποία ούτε καν μας αφορούν.

Εμείς δεν είμαστε ένα τσούρμο ανθρώπων χωρίς υπογραφή.

Έχουμε ονοματεπώνυμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να έχουμε την άποψή μας και την ελευθερία να την εκφράσουμε.

οι εργαζόμενοι στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Γερονίκος Βασίλης
Γουνάκη Ιωάννα
Δρουμπάκη Αργυρώ
Καλιοντζής Γιώργος
Καραβατάκης Γιώργος
Κούση Ξένια
Κονταξάκη Μαρία
Λιοτσάκη Κατερίνα
Μανωλικάκης Λεωνίδας
Μπιτσαξής Δημήτρης
Μπυράκη Αικατερίνη

Ντοκάκης Μιχάλης
Παπαδάκης Χρήστος
Παπαδόπουλος Κώστας
Παπουτσάκης Αναστάσιος
Πατελάκης Γιώργος
Τραχανατζής Δημήτρης
Τσιρώνη Αγλαΐα
Τσιώνης Αθανάσιος
Τσόντου Αθηνά
Χρονόπουλος Θοδωρής
Φραγκάκη Μαριέλλη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ