32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

«Συγχαρητήρια» Πολάκη σε Μητσοτάκη: «Ρεκόρ 17.365 θανάτων σε επτά μήνες γιατί ήταν ”πολυτέλεια” οι ΜΕΘ»

Ημερομηνία:

Ρεκόρ θανάτων τους τελευταίους επτά μήνες έχει σημειώσει η Ελλάδα, αγγίζοντας πλέον τους 27.160 συνολικά και τους 2.628 ανά εκατομμύριο πληθυσμού ξεπερνώντας το Βέλγιο και την Ιταλία, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες αποδεικνύει ακόμη μια φορά την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί την πανδημία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, παρουσίασε με αριθμούς τους θανάτους που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους επτά μήνες αναφέροντας: «Με το ρεκόρ των 17.365 ΘΑΝΑΤΩΝ τους τελευταίους 7 μήνες, που μας έφτασαν στους 27.160 συνολικά, ΣΗΜΕΡΑ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2.628!» και συνεχίζει σχολιάζοντας σκωπτικά «Γιατί ήταν «πολυτέλεια» οι ΜΕΘ και γιατί δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη πέρυσι και τα αντιικα χάπια από το Γενάρη φέτος!!»

Νωρίτερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του μιλούσε για τις τραγικές ευθύνες του υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις οδηγίες που δόθηκαν στους επαγγελματίες υγείας για φάρμακα που δεν υπήρχαν.

 

Παράλληλα, σχολίασε και τα όσα είχε πει στο παρελθόν ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, φώναζε πως ήμασταν 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΓΚΑΓΚΑ!!

Με το ρεκόρ των 17.365 ΘΑΝΑΤΩΝ τους τελευταίους 7 μήνες ,που μας έφτασαν στους 27.160 συνολικά ,ΣΗΜΕΡΑ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ :2.628!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί ήταν «πολυτέλεια οι ΜΕΘ και γιατί δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη πέρυσι και τα αντιικα χάπια από το Γενάρη φέτος!!!(φωτο 1-2)
Ακροδεξιε “αρχειοθετημένε” πωλητή νανογιλεκων και προστάτη των λαδεμπορων, ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη ,που ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ 12 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ;;;;;(το βίντεο στο πρώτο σχόλιο)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Δύο εκδηλώσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στo Πνευματικό Κέντρο Χανιών, σε συνδιοργάνωση...

Το έργο “Ο Πατούχας” έρχεται στα Χανιά

Παρουσίαση από τον Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, του έργου...

Παράκτια αιολικά πάρκα: Η Σητεία στις περιοχές από τις οποίες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Μέσα στο 2026 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανεμολογικές και...