14.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Ημερομηνία:

Κατασχέθηκαν πάνω από οκτώ (8) κιλά ακατέργαστης κάνναβης
και χάπια ecstasy.
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή το βράδυ, στον Πλατανιά Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ρεθύμνου, ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, που διενεργούσαν ελέγχους και έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε όχημα να κινείται ύποπτα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι ανωτέρω, τους οποίους προσήγαγαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς ο ένας από αυτούς (45χρονος ημεδαπός) είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισής του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    Οχτώ κιλά και τριάντα τέσσερα γραμμάρια (8.034 γραμμ.) ακατέργαστη  κάνναβη
•    Μία εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας
•    Τριάντα ένα  (31) ναρκωτικά χάπια (ecstasy) και
•    Οχτώ κινητά τηλέφωνα διαφόρων εταιριών.

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Καταγγελία για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές Μάιο-Οκτώβριο σε πέντε περιοχές των Χανίων.

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη φοιτητών και κινητοποίηση την Πέμπτη κατά την απολογία

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών ΗΜΜΥ από τον καθηγητή Γυφτάκη και τον κοσμήτορα Καρυστινό για συνδικαλιστική δράση.

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακυρώνει την απαγόρευση Ντράγκι για Δίστομο και γερμανικές αποζημιώσεις

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακύρωσε με απόφασή του την απαγόρευση Ντράγκι, επιτρέποντας στους Διστομίτες να προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης για γερμανικές αποζημιώσεις.

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Κάλεσμα σε απεργία την Πρωτομαγιά 2026

Το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων καλεί σε απεργία Πρωτομαγιάς 2026 με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για μισθούς, όχι για πολέμους». Γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου.