33.8 C
Chania
Tuesday, July 2, 2024

Συνάντηση καταστηματαρχών και εμπόρων της Γεωργιούπολης με τον Αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία:

Τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους για την απένταξη του έργου βιολογικός καθαρισμός Γεωργιουπόλεως, από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ εξέφρασε το Δ.Σ. σωματίου εμπόρων και καταστηματαρχών Δ.Δ. Γεωργιούπολης στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων  Απόστολο Βουλγαράκη την Τρίτη 8/1/2013. Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη λύπη του καθώς είναι γνώστης της αναγκαιότητας του έργου, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα παρακολουθεί στενά τις προσπάθειες που γίνονται από τον περιφερειάρχη Κρήτης για επανένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Σε σχετική τους ανακοίνωση οι έμποροι και καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν μεταξύ άλλων:

“Ακόμα μας δήλωσε ότι το έργο εφόσον δεν επανενταχθεί θα είναι αυτός που θα εισηγηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο την ένταξη του  στο ΠΕΠ Κρήτης, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχει και ανάλογη δήλωση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Σήμερα δεν είναι η ώρα για απόδοση ευθυνών, αν και υπάρχουν μεγάλες, είναι η ώρα που δίνετε μια μεγάλη μάχη και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Η περιοχή δεν μπορεί να περιμένει άλλο και να επιβαρύνεται καθημερινά με μόλυνση και δυσοσμίες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι εάν δεν διευθετηθεί το θέμα μετά και από τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, η αντίδραση των κατοίκων θα είναι από δυναμική έως και ακραία. Αυτονόητη είναι δε και η παραίτηση όλου το δημοτικού συμβούλιου Αποκορώνου συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε έχουν δεσμευτεί. Τέλος, με τις ευχές μας για μια καλή χρονιά, ευχόμαστε ο θεός να φωτίσει αυτούς που με σύνεση και λογική θα επανεντάξουν το έργο, διότι η περιοχή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ασέβεια που έδειξε η ΕΡΤ στον Γιώργο Σγουράκη

Η Ηρακλειώτισσα δημοσιογράφος Νέλλη Κατσαμά υπενθυμίζει την ασέβεια που...

Γιάννης Σμπώκος: Έφυγε από τη ζωή ένας πρωτοπόρος του τουρισμού

Ένας πρωτοπόρους του τουρισμού της Κρήτης, ένας άξιος επιχειρηματίας...

Κρήτη: Αφανίζονται οι αμπελώνες – Κίνδυνος για έλλειψη κρασιού στα οινοποιία

Τον κώδωνα του κινδύνου για τον κρητικό αμπελώνα έκρουσαν όλοι όσοι...