15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Ισπανό πρέσβη

Ημερομηνία:

Το πλαίσιο συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού αλλά και του πρωτογενή τομέα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Ισπανό πρέσβη στην Ελλάδα Alfonso Lucini Mateo, ο οποίος επισκέπτεται την Κρήτη.

Ο Ισπανός πρέσβης που βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία, έχουν κοινούς πολιτιστικούς, ιστορικούς αλλά και εμπορικούς δεσμούς «και για αυτό επιδιώκουμε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κρήτης».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι διαχρονικά υπάρχει άριστη σχέση και συνεργασία με την Ισπανία, και ένα παραπάνω στις ημέρες μας, επιχειρώντας από κοινού για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός πρέσβης κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης συνοδευόταν από τον επίτιμο πρόξενο της Ισπανίας στην Κρήτη Νίκο Χατζηνικολάου, και τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου αρμόδιο σε θέματα  πολιτισμού Νίκο Ματζαμπετάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ