18.2 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Χανίων συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 6/12/12 , στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων με θέμα : την κατανομή των πιστώσεων  στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας  και Β/ βάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Χανίων για την Γ’ Δόση των λειτουργικών δαπανών των σχολείων  ποσού 178.017,07€ .

Η Δημοτική επιτροπή Παιδείας  που συνεδρίασε με προεδρεύουσα  την Αντιδήμαρχο Χανίων , αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας , κα Χρυσούλα Χατζηδάκη αποφάσισε  την κατανομή της Γ’ Δόσης στις δύο σχολικές επιτροπές  ενώ η αντιδήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα το εισάγει  ως έκτακτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου  την   Δευτέρα  10/12/12 προκειμένου  να αποδοθούν τα χρήματα άμεσα  για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών  μονάδων του Δήμου μας .

Επιπρόσθετα ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής  για την έκτακτη επιχορήγηση ποσού 100.000 € από Ιδίους   πόρους του Δήμου  για την  προμήθεια  πετρελαίου  θέρμανσης  των σχολικών μονάδων  σύμφωνα με την  υπ.αρ. απόφαση 1062-29/11/12 του Δημοτικού Συμβουλίου και   με δεδομένο ότι έως σήμερα δεν έχει αποδοθεί  το σύνολο της τακτικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Παιδείας  .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου, «οικοκτονία» λέει ο Αραγτσί

Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας, Αμπάς Αραγτσί, κατήγγειλε τις...

Τσίπρας: Βλέπει γεωπολιτική αστάθεια λόγω Ιράν και επιμένει σε οριοθέτηση των σχέσεων με ΗΠΑ αντί για πολιτική «υποτέλειας»

Και από την Αλεξανδρούπολη την προσεχή Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κινηθεί...

Ανάλυση Euractiv: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν αποκάλυψε τα όρια της ισχύος των ΗΠΑ

Ο πόλεμος με το Ιράν έφερε στο φως ένα γνωστό παράδοξο της αμερικανικής...