13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Συνελήφθησαν 6 άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στα Χανιά

Ημερομηνία:

Κατασχέθηκαν συνολικά   200,00 € σε  μετρητά

Συνελήφθησαν, στις 31.01.2013 το μεσημέρι, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, μία (1) 33χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας και τέσσερις (4) ακόμη ημεδαποί ηλικίας 34, 63, 51 και 63 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 39χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε ισόγειο διώροφου ακινήτου, το οποίο ο 39χρονος ημεδαπός ενοικιαστής είχε μετατρέψει κατάλληλα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος υποδοχής πελατών και διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία επτά (7) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνίων «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε διάφορες παραλλαγές. Κατά τον έλεγχο, κατελήφθησαν ο 53χρονός ημεδαπός και η 33χρονη υπήκοος Ρουμανίας, ως προσωρινά υπεύθυνοι, να έχουν επιτρέψει και να συνδράμουν τους υπόλοιπους τέσσερις (4) ημεδαπούς συλληφθέντες να διενεργούν το προαναφερόμενο τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο στον ανωτέρω χώρο, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Αρμόδιας Αρχής, στερούμενοι σχετικής πιστοποίησης διενέργειας παιγνίων από την Αρμόδια Αρχή και στερούμενοι ταμειακής μηχανής για την παροχή νομίμων αποδείξεων.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ, προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.
  • Επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές μετά των παρελκομένων τους (οθόνες, πληκτρολόγια, κεντρικές μονάδες, δρομείς).

Το προανακριτικό έργο  διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ αναζητείται ο 39χρονος ενοικιαστής του εν λόγω χώρου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...