15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

«Συνεργασία για το Σέλινο» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Στέλλα Αλφιέρη

Ημερομηνία:

Ο ΔΗΜΟΣ Καντανου – Σελίνου βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των Δημοτικών αρχών για τις δημόσιες υποθέσεις τα τελευταία χρόνια μας έφεραν χρόνια πίσω. ΕΝΩ δήμοι δίπλα μας αναπτύσσονται και ΕΝΩΜΕΝΟΙ παλεύουν για τον τόπο τους ακόμα και στις σημερινές δύσκολες εποχές που η ΤΡΟΙΚΑ καταστρέφει τη χώρα μας.Στο δικό μας Δήμο όλα βρίσκονται σε καθυστέρηση.

Ο Καλλικράτης έδωσε την χαριστική βολή στον ορεινό όγκο και στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του ΔΗΜΟΥ Τα ιατρεία έκλεισαν οι γαλάζιες σημαίες χάθηκαν σε ένα τουριστικό δήμο, χρήματα οφειλόμενα από τα λατομεία δεν μπήκαν ποτέ στο ταμείο του δήμου για να δώσουν μια ανάσα ζωής στο καθάρισμα των αγροτικών δρόμων και στην επίλυση μικρών καθημερινών προβλημάτων που έχουν μεγάλη σημασία για την καθημερινή ζωή στο τόπο μας. Οι βιολογικοί, ο δρόμος Κριός Λαφονησι, τα φαράγγια και οι παραλίες του τόπου μας, ο φυσικός πλούτος δεν αναδείχθηκαν πότε και τα μεγάλα έργα για το δήμο μας δεν σχεδιάστηκαν ποτέ σωστά με αποτέλεσμα να χάνονται στις πολιτικές διαβεβαιώσεις που σήμερα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ άξια. Οι δημοτικές αρχές ποτέ δεν συνεργάστηκαν με τους κατοίκους του Σελίνου για να μπορέσουν να πάνε μπροστά το τόπο, αντίθετα οι πόρτες του δήμου ήταν πάντα κλειστές και τα δικά τους αιτήματα ποτέ δεν ΕΦΘΑΣΑΝ στο δημοτικό συμβούλιο. Το τελευταίο τεχνικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ψηφίστηκε από την δημοτική αρχή και τους συνεργάτες δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του δήμου μας.

Τα τοπικά συμβούλια ποτέ δεν συνεδρίασαν και ποτέ δεν στηρίχτηκαν από τις δημοτικές αρχές

Σήμερα, το ψηφοδέλτιο που κτίζουμε το ονομάσαμε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ και δίνει τις εγγυήσεις ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον τόπο μας γιατί γνωρίζουμε τα προβλήματα και μπορούμε να σχεδιάσουμε το αύριο με σιγουριά και γνώση. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να λειτουργήσουν τα τοπικά Συμβούλια και οι περιφερειακές και οι κεντρικές υπηρεσίες δεν πρέπει να κλείσουν .

Πρέπει να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να ειδοποιήσουμε τη κυβέρνηση ότι ο τόπος μας πρέπει να μείνει ζωντανός.

Το δικό μας ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Στελλα Αλφιερη στηρίζεται στην Συνεργασία και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για το Σέλινο. Το ψηφοδέλτιο μας το ονομάσαμε Συνεργασία Για Το Σέλινο και είμαστε άνθρωποι που αγαπούμε τον τόπο μας και δουλεύουμε και ζούμε στο τόπο μας. Είμαστε  νθρωποι διαφορετικοί μεταξύ μας άλλα έχουμε ένα στόχο .

Συνεργαζόμαστε για να αλλάξει Σελίδα Το Σέλινο

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ γιατί θεωρούμε ότι η επικεφαλής Στελλα Αλφιερη και γνωρίζει τις δημοτικές υποθέσεις και μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για το Σέλινο

Γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε λόγο για τα αγροτικά τουριστικά θέματα

Το ψηφοδέλτιο κτίζεται καθημερινά. Συνεργασίες γίνονται με καταξιωμένα και έντιμα πρόσωπο με νέους και νέες θα παρουσιαστεί στις 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο Δήμο μας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...