24.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Συνεχίζει να κοροϊδεύει τον λαό!

Ημερομηνία:

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»
«Ο πρωθυπουργός κάνει σαν να μην ξέρει ούτε τι έχει υπογράψει, ούτε τι έχει ψηφίσει, ούτε τι υλοποιεί. Συνεχίζει προκλητικά και κυνικά να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, αναμασώντας ψέματα και υποσχέσεις, όπως οι υπόλοιποι μνημονιακοί προκάτοχοί του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» .

«Τα ίδια ακριβώς έλεγε λίγο καιρό πριν ψηφίσει μέτρα 9,5 δις για το 2013. Τα ίδια έλεγε και ο κ. Παπανδρέου και στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος. Τα ίδια επαναλαμβάνονται σε κάθε δήλωση κυβερνητικού στελέχους από τότε που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο».

«Ο πρωθυπουργός μιλά για τήρηση των συμφωνηθέντων και για «μη επώδυνα μέτρα», όταν είναι αυτή ακριβώς η πιστή εφαρμογή του μνημονίου που φέρνει ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για να «διορθώσουν» την «αποτυχία» των προηγούμενων» .

«Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς έχει το θράσος να παρουσιάζει το νέο φορολογικό σύστημα ως μνημείο φορολογικής δικαιοσύνης υπέρ των … ασθενέστερων όταν πρόκειται για το πιο άδικο, αντικοινωνικό, φοροληστρικό και αντιαναπτυξιακό νομοθέτημα που έχει γράψει νεοφιλελεύθερο χέρι.

Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά για αυτόν τον χρόνο. Αρκετά προσπάθησε για φέτος να παίξει με τη νοημοσύνη και τις αντοχές του ελληνικού λαού».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στα Χανιά για τον Μοχάμεντ Καμράν: Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι

Η ΚΕΕΡΦΑ Χανίων καταγγέλλει τον βασανισμό και τη δολοφονία...

Χανιά: Σύσκεψη την Παρασκευή με αφορμή την απόλυση εκπαιδευτικών για συνδικαλιστική δράση

Η κυβέρνηση προχωρά σε πρωτοφανείς απολύσεις εκπαιδευτικών, επικαλούμενη συνδικαλιστική...